Напередодні Міжнародного жіночого дня Профспілка робітників морського транспорту України запросила дружин моряків-членів ПРМТУ на святковий захід на честь 8 Березня.
Це вже багаторічна традиція, але з кожним роком ці зустрічі стають все масштабніше і різноманітніше. 40 представниць прекрасної статі взяли участь в кулінарному майстер-класі «Тріо тартарів».
Секретами приготування і різноманітності страви поділилися Роман Сардарян - шеф-кухар, шоумен, ведучий та Віталій Кіпер - шеф-кухар, бренд-шеф, суддя всеукраїнських кулінарних конкурсів.
Привітав учасниць заходу Голова ПРМТУ Михайло Кірєєв: «З наступаючим святом, чарівні наші жінки! Нехай у ваших домівках завжди буде тепло і затишок, радість і благополуччя. Ви - наша опора і надія, всі досягнення і успіхи чоловіків - на вашу честь!»
Дружини моряків створювали свої кулінарні шедеври - таку просту в приготуванні, проте, рідкісну на домашньому столі закуску - тартар. Як правильно підібрати продукти, яких пропорцій дотримуватися, як красиво презентувати страву і навіть як обробити лосось - шеф-кухарі розкрили всі секрети.
А ще цей день приніс учасницям заходу нові знайомства, багато позитивних емоцій та вражень!